Vi tilbyder

Webshop

Skræddersyet webshop uanset branche

Uanset hvad du laver, er vi sikre på, at vi kan finde en løsning til dig. Vi hjælper dig igennem hele processen.


  • Idé

  • Strategi

  • Eksekvering

  • Markedsføring

  • Tilpasning

  • Support

Idé

Har du selv en masse idéer, du ønsker at dele med os, eller skal vi skræddersy en side efter din branche? Om du er med eller ej til idegenereringen, garanterer vi et produkt du bliver glad for.

Strategi

Hvis din online forretning skal øge din omsætning, kræver det den rette strategi. Vi udarbejder derfor en strategi i samarbejde med dig, så din virksomhed kommer til at stå stærkt på markedet.

Eksekvering

Vi udvikler en webshop ud fra ideer og strategi.
Under hele forløbet holdes du opdateret og vi holder løbende samtaler i takt med projektet skrider frem.

Markedsføring

Når vi er færddige med at udvikle din webshop går vi i gang med at SEO-optimerer siden.

Ønsker du hjælp til markedsføringen går vi ind og laver en grundig analyse af markedet og dine konkurrenter.
Herefter udarbejder vi annoncer som specifikt skal henvende sig til din målgruppe.

Tilpasning

Vi har nu samlet en del data ind fra de igangsatte annoncer. Her får vi et klart billede af hvilke tilpasninger vi skal lave for at ramme din målgruppe endnu bedre, så du får mest muligt ud af dit annoncebudget.

Support

Vores arbejde stopper ikke selvom dine annoncer og webshop kører.
Som en del af vores løsninger inkluderer vi altid support, så du altid er sikret professional hjælp til din webshop.

BE able

Er du klar til at starte en unik webshop?

Håndtryk efter aftale om webshop

Store beslutninger kræver de rigtige samarbejdspartnere​

Der skal foretages mange beslutninger som selvstændig. Derfor er det vigtigt med de rette samarbejdspartnere. Hos Be Able tror vi på gennemsigtighed og god dialog.

Du er derfor altid sikret at:

  • At du kan være en lige så stor del af udviklingen af din webshop, som du ønsker.
  • At du kan følge med i vores arbejde igennem hele processen.
  • Du altid kan udnytte vores ekspertise til små og store spørgsmål – også efter din webshop er leveret.

Både til nybegyndere og erfarne online forretninger

Vi hjælper virksomheder i alle størrelser. Så uanset om du er ved at tage din forretning online, eller længe har haft det så kan vi være behjælpelige.

En webshop som giver flere kunder i butikken

Online handel gjort enkelt

Vi designer brugervenlige webshops, der vil tilfredsstille både dig og dine kunder.

Webshop
WooCommerce
Betalingssystem
SEO-optimeret Webshop
Webshop design
Webshop

Webshop

En webshop kan være et vigtigt og effektivt redskab til at effektivisere din virksomhed og nå ud til nye kunder. Med en webshop fra os får du et salgseffektiviseret layout, der vil tiltrække kunder og være tro mod værdierne i din virksomhed.

Vi skaber en sikker, brugervenlig webshop, så dine kunder føler sig trygge ved at handle online hos dig, og så din oplevelse af online salg er nem og profitabel.

WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce er en af de helt store spillere inden for Webshopplatforme. Det er den pga. sine mange muligheder og brugervenlighed, der gør den til en legeplads for dygtige webudviklere og en nem og overskuelig løsning for dig og dine kunder.

Med vores ekspertise i WooCommerce kan vi tilbyde alle de nødvendige egenskaber, der lægger grund til tryg og nem nethandel. Det inkluderer blandt andet mulighed for at få integreret regnskabs program og fragtsystem, nem håndtering af moms, et overskueligt og effektivt administrationspanel samt mulighed for betaling via Mobilepay, hvis det er ønsket. Lige meget hvor mange forskellige redskaber, du ønsker på din webshop, garanterer vi, at den kommer til at være overskueligt sat op og nem at navigere rundt i og bruge

Betalingssystem

Betalingssystem

Selvom dit betalingssystem er noget af det sidste før købet, som kunden støder på, har det stor indflydelse på din konkurrencedygtighed. Dets flere betalingsmuligheder dets bedre, og du vil øge chancen for at konvertere brugere med produkter i kurven til købere.

Som standard med WooCommerce, kan du modtage betaling via bankoverførsel og PayPal, mens yderligere funktionaliteter skal tilføjes som plugins. Ved betaling med betalingskort skal du bruge en betalingsindløser og en betalingsgateway, og det kan være en jungle at finde den billigste og bedste, da det varierer meget afhængig af din virksomheds størrelse og omsætning. Vi hjælper naturligvis med at finde og installere alle de rigtige løsninger, så du slipper billigst muligt afsted med at få alle de betalingsmuligheder, du ønsker – fx VISA/Mastercard, MobilePay og Apple Pay.

SEO-optimeret Webshop

SEO-optimeret Webshop

Vi er eksperter i SEO (søgemaskineoptimering) og vil skræddersy din webshop ud fra netop dit produkt, så den får den optimale placering på google. Vi sørger for at din hjemmeside og dine produkter kommer frem ved søgninger af relevante og ønskede nøgleord. Vi skriver SEO-optimerede produktbeskrivelser og tekster og designer din webshop med henblik på at nå til tops på Google.

Derudover tilbyder vi målrettet markedsføring til sociale medier for at udvide din kundekreds. Vi vil sammen med dig udvikle en strategi, der sørger for at trække kunder ind uden at gå på kompromis med din virksomheds værdier. Du vil desuden få adgang til alle de relevante nøgletal. De bliver opstillet på en overskuelig og gennemsigtig måde, så du kan følge med i dine salg og optimere din markedsføring.

Webshop design

Webshop design

Din webshop skal først og fremmest være nem at finde rundt på og bygget op således, at produkterne står på den mest fordelagtige måde i forhold til hinanden. Den rette opsætning, der guider kunden igennem købsprocessen, kan nemt øge mængden af produkter købt samt chancen for, at de vender tilbage til din webshop.

Vi hjælper med at opsætte billeder, præsentere produkterne og kategorisere din webshop, så den er tro mod din virksomhed og trækker potentielle kunder mod købet. Derudover vil vi have netop din kundekreds i fokus, så du får en webshop, der tiltrækker og vedligeholder dine målgrupper.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål vedrørende webshops

Hvad koster en webshop?

Prisen på din webshop kommer til at afhænge af din forretnings størrelse og behov. Vores priser på en webshop starter fra 9.000 kr.
Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud til din virksomhed.

Hvor meget ekstra arbejde kræver det at drive en webshop?

Vores webshops er lette at bruge og kan integreres med din fysiske forretning, så mange af de tidskrævende opgaver foregår automatisk.

Hvor meget kan en webshop returnere?

Vi vil mene, at en webshop næsten altid kan betale sig nu om dage. Mere og mere handel foregår online, og det kan derfor være smart at tage din forretning online hurtigst muligt, så du kan få et forspring i din branche.

Drive more revenue for your company