Vi tilbyder

Support og servicering af eksisterende web

webudvikling fra be able

Support og servicering af eksisterende hjemmesider og webshops

Hos Be Able udvikler vi ikke kun produkter fra bunden.
Vi hjælper også dagligt flere og flere virksomheder med hjemmesider og webshops de har fået lavet hos andre webbureauer. Eksempler på vores service kan være hosting, tilføjelse af ekstra plugins, et nyt ”shine” til jeres eksisterende side, eller hjælp til SEO. 

Be Able

Hvordan kan vores service hjælpe dig?

SEO fra Be Able på computer og telefon

SEO: Forøg din online synlighed

SEO er med til at forbedre din placering på Google.
Så når din målgruppe bruger søgeord som er relevant for din virksomhed, vil din hjemmeside med tiden rangere højere og højere på Google så din side fremgår som et af de første resultater.
Ved hjælp af en velstruktureret SEO taktik, hjælper vi jer med at blive placeret korrekt på de søgeord i gerne vil findes på.

Hosting og support

Vores hosting og support løsning er på kort tid blevet et populært produkt.
Jeres hjemmeside er i sikre hænder, ved hjælp af daglige backups og sikkerhedscertifikat. Når i har denne løsning er der også inkluderet fri support, så i til hver en tid kan kontakte os for at få hjælp til ændringer på jeres hjemmeside.

Maskot med be able hjemmeside

Har du allerede en hjemmeside eller webshop?

Selvom din side er udviklet af andre end os, så kan vi stadigvæk være behjælpelige med ændringer og forbedringer, der får din hjemmeside til at skille sig endnu mere ud.

Vi forstår, at dine behov kan udvikle sig over tid. Måske ønsker du at integrere et smart booking system, imponere dine besøgende med en interaktiv 3D fremviser, give din hjemmeside et frisk pust med et helt nyt tema, eller blot foretage mindre justeringer som ændring af åbningstider.

Uanset hvilke ændringer eller tilføjelser du har i tankerne, er vores webudviklere til rådighed.

Drive more revenue for your company