Vi tilbyder

Digital markedsføring

Øg salget og vækst din virksomhed med digital markedsføring

I en tidsalder, hvor online teknologi er en afgørende del af dagligdagen, er det umuligt ikke at diskutere digital markedsføring. Vi tilbyder de muligheder, du ikke bør gå glip af, for at øge salget og levere en unik kundeoplevelse overfor dine kunder.

Be able

Digital Markedsføring

Digital markedsføring fra Google

Eller

Digital markedsføring fra Facebook
Digital markedsføring fra Google

Google Analytics

Hjælper med at spore og analysere trafikken på din hjemmeside. Det giver dig en dybdegående forståelse af, hvordan brugerne interagerer med din hjemmeside og hvilke sider, der får mest opmærksomhed.

Google My Business

En tjeneste, der giver din virksomhed mulighed for at oprette og administrere jeres virksomhedsprofil på Google. Dette kan forbedre jeres synlighed og tilgængelighed i lokale søgeresultater.

Google
(SEO)

Når vi aktivt arbejder med din SEO, vil du med tiden placeres længere fremme på Google, så du derved bliver fundet af dine kunder, før de finder dine konkurrenter.

Facebook Pixel


Giver dig mulighed for at samle information om dine besøgende på din hjemmeside, som så kan bruges til at generere nye, relevante målgrupper, der er klar til at købe.

FB / INSTA side


Oprettelse af din Facebook og Instagram side kan være med til at generere nye kunder, når man kontinuerligt tilføjer nyt indhold til den. Herunder stories, poster opslag jævnligt og inviterer venner og familie til at følge og dele siden.

Meta Business Suite


Er en omfattende løsning. hvor du ned til mindste detalje kan følge med i hvordan din målgruppe reagere på dine annoncer. Herinde kan du også opstille forskellige kriterier til hvem der skal, og hvem der ikke skal kunne se din annonce.

Meta logo som signalere digital markedsføring

Drive more revenue for your company