Professionel service

Din Virtuelt IT-Afdeling

Få IT hjælp til fast månedlig pris
04 Microsoft Intune
02 Microsoft Exchange
03 Microsoft Azure AD
05 Office 365
01 Microsoft Windows

Beregn din pris

IT-Support & Microsoft 365 for small and medium size company
For small and medium size company
+
+
+

Total 0

IT i vores dagligdag

Sidder du i øjeblikket fast i en lang it-kontrakt, som du ikke kan se en ende på? Føler du, at du konstant er i kontakt med din it-leverandør for at løse tilbagevendende problemer? Eller endnu værre, besvarer de ikke engang dine opkald?

Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende det kan være, og vi vil have dig til at vide, at it-drift skal være lige så let som at trykke på en kontakt. Det skal bare virke! Og når noget går galt, skal det rettes så hurtigt som muligt.

Vi tror på, at det kan gøre hele forskellen at finde den rigtige IT-partner. Hos os kan du være sikker på, at vi tager dine bekymringer seriøst og vil arbejde utrætteligt for at sikre, at din IT fungerer problemfrit. Vi forstår også, at omstændighederne kan ændre sig, så vi tror ikke på at binde vores kunder til lange kontrakter. Du kan opsige vores aftale med kun en måneds varsel.

Vi er stolte af at være fair og gennemsigtige i vores omgang med vores kunder. Hos os er du ikke bare en kunde, men en værdsat partner. Så hvorfor ikke skifte i dag og opleve IT, som det skal være?

Introducerer Microsoft Intune AutoPilot

Kraftfulde værktøjer til organisation

Vi introducerer Microsoft Intune Autopilot – den smartere måde at administrere din organisations enheder på. Sig farvel til besværet med manuel enhedskonfiguration og -administration, og omfavn enkelheden og effektiviteten ved cloud-baseret enhedsadministration.

Med Intune Autopilot kan du nemt konfigurere og implementere enheder med blot et par klik og problemfrit administrere dem hvor som helst. Uanset om du arbejder fra kontoret eller på farten, kan du holde forbindelsen til dine enheder og sikre, at de altid er opdaterede og sikre.

Slut med at spilde værdifuld tid og ressourcer på manuel enhedsopsætning og -administration. Med Intune Autopilot kan du strømline din enhedsimplementering og administrationsprocesser, reducere it-omkostninger og forbedre slutbrugerproduktiviteten. Og med Microsofts sikkerhedsfunktioner i verdensklasse kan du være sikker på, at din organisations enheder altid er beskyttet mod de nyeste trusler.

Så hvorfor vente? Kontakt os for Microsoft Intune Autopilot i dag, og oplev fremtiden for enhedsadministration.

Strømlinet enhedsimplementering

Intune Autopilot muliggør nem og hurtig enhedsimplementering, så dine brugere kan komme i gang med deres nye enheder med det samme.

Cloud-baseret administration

Med Intune Autopilot kan du administrere dine enheder hvor som helst, hvilket gør det nemmere at holde forbindelsen til dine enheder og brugere.

Zero-touch enhedskonfiguration

Intune Autopilot eliminerer behovet for manuel enhedskonfiguration, hvilket reducerer IT-omkostninger og forbedrer produktiviteten.

Forbedret sikkerhed

Intune Autopilot sikrer, at dine enheder altid er opdaterede og sikre, så du kan forblive beskyttet mod de seneste sikkerhedstrusler.

Fleksibilitet

Intune Autopilot fungerer med en lang række enheder, så du nemt kan administrere alle din organisations enheder fra en enkelt platform.

Omkostningseffektiv

Intune Autopilot er en overkommelig enhedsadministrationsløsning, som kan hjælpe med at reducere dine it-omkostninger og samtidig forbedre effektiviteten af dine enhedsadministrationsprocesser.

HVORFOR VÆLGE OS

Hurtig respons som om vi er der.

Vores IT-supportservice tilbyder eksperthjælp til at holde dine systemer kørende. Med fleksible supportmuligheder leverer vi fejlfinding, ydeevneoptimering og sikkerhedstjenester for at holde din virksomhed i drift med maksimal effektivitet. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at strømline din IT-drift.

  • Ekspertassistance

    Vores IT-supportservice er bemandet med kyndige og erfarne fagfolk, som hurtigt kan identificere og løse eventuelle problemer, der opstår.

  • Fleksibilitet

    Vi tilbyder fleksible supportmuligheder, der kan skræddersyes til din virksomheds behov. Dette sikrer, at du får den support, du har brug for, når du har brug for det, uden at skulle betale for tjenester, du ikke har brug for.

  • Effektivitet

    Vores IT-supportservice hjælper dig med at opretholde den optimale ydeevne af dine systemer, hvilket hjælper med at minimere nedetid og forbedre produktiviteten. Med vores proaktive tilgang til vedligeholdelse og support kan du fokusere på din virksomhed uden at bekymre dig om teknologiproblemer.